El C.O. La Costera agredece a personas y entidades su colaboración
DEPORTES - atletismo

El C.O. La Costera agredece a personas y entidades su colaboración

 Deportes La Costera Lunes, 07 Mayo 2018 22:39

La carrera para personas con diversidad funcional se realizó el pasado 26 de abril en Xàtiva.

 

Desde el C.O. La Costera quieren hacer llegar este mensaje de agradecimiento:

 

 

UNA EXPERIÈNCIA A AGRAÏR A MOLTES PERSONES I ENTITATS L’ESPORT NO TÉ GÉNERE, GRÀCIES!!!!

 

Han passat ja varis dies de la carrera popular per a persones amb diversitat funcional que organitza el centre ocupacional de Xàtiva. És cert que hem necessitat varis dies per assimilar tantes experiències viscudes. No és per a menys. Pot ser siga uns dels moments que es viuen al centre amb major intensitat. Molts factors a controlar, molts instituts, molts col·legis, molts centres, empreses, institucions, associacions, col·lectius, clubs, molts amics... en definitiva moltes persones que han format part d’aquest projecte que ha tingut un objectiu: treballar per la inclusió i amb una finalitat, fer una societat més justa.

 

Agafant-nos a aquesta finalitat tres idees de tres persones han acompanyat tot aquest esdeveniment esportiu. Com a l’edició anterior, tres frases que ens enorgulleix d’haver portat fins l’últim extrem; “L’esport no té génere”, lema de l’onzena edició de la carrera, “Tot llueix al món quan somrius”, del cantautor de Cocentaina Andreu Valor i la frase de Ricardo Ten, “Si es somia es pot”. Amb aquesta filosofia de fer les coses hem pogut aconseguir portar a terme la carrera del passat 26 d’abrilg, una carrera que ha pretès col·laborar per fer un món millor, una carrera en la que hem aconseguit una inclusió inversa, on totes les persones han d’integrar-se a un món, on l’esforç, la constància, l’afecte passen a ser valors prioritaris, Un món que és fixa en les capacitats de les diferents persones.

 

La diversitat ens permet aprendre uns d’altres i per tant ens enriqueix a tots. D’aquesta manera volem donar les gràcies a totes les persones que han fet possible aquesta carrera. Tindre el reconeixement especial a la comunitat educativa que ha travessat els murs de les escoles per desenvolupar una educació vivencial. Agrair com no a les empreses, públiques i privades, sense les quals seria impossible portar a terme una activitat d’aquesta envergadura. A Dekúbito Prono que ens han amenitzat musicalment, fent més agradable i divertit el dia i al mateix temps fer-nos veure que l’esport i la música poden anar unides si tots dos busquen un mateix objectiu. A l’Ajuntament de Xàtiva per recolzar la carrera amb els mitjos necessaris per a que l’Albereda i la resta dels carrers del recorregut siguen dels ciutadans. A la Coordinadora de Centres Ocupacional (COPAVA) per haver estat sempre al nostre costat en les onze edicions. Als voluntaris, més de 480 persones, vingudes de molts indrets que han aconseguit que els corredors i corredores gaudesquen d’una activitat lúdica i esportiva i que s’haja desenvolupat tal i com estava previst. Als monitors i treballadors dels 56 centres participants per la seua col·laboració, i com no, als 1098 corredors sense els quals, aquesta iniciativa seria impensable. Als treballadors del Centre Ocupacional La Costera, ells són part imprescindible per tirar endavant aqueta iniciativa. A tots moltes gràcies, i tal i com deia Ricardo Ten, “hem aconseguit un somni”.

 

Podem estar satisfets i lluir el somriure que ens ensenyava Andreu Valor. Hem aconseguit fer de Xàtiva una ciutat, a més d’educativa, inclusiva, i per suposat igualitària, i la conseqüència és que hem col·laborat per fer una societat més justa.
C.O. La Costera


Leido  Leido 368 Veces
 Actualizado el  Actualizado el Martes, 08 Mayo 2018 09:36

Normas de Participación Social

• Los contenidos informativos de radiointercomarcas.com, constituyen espacios abiertos para la opinión de los lectores. •
Los comentarios de los usuarios reflejan su opinión y no la de copeintercomarcas.com. El objetivo de los espacios de discusión es fomentar el debate sobre temas de actualidad y generar, a partir de la interacción, nuevos conocimientos a partir de los cuales dar forma a contenidos. copeintercomarcas.com se reserva el derecho de suprimir aquellos comentarios inadecuados que incumplan las normas básicas de participación en cualquiera de los espacios abiertos a los usuarios. Se podrán cerrar en cualquier momento y sin previo aviso cualquiera de los espacios de discusión presentes. • Los usuarios se comprometen a cumplir las "Normas Básicas"

¿Quieres comentar?, deja tu mensaje
EU e-Privacy Directive

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para un mejor servicio. Al continuar se acepta el uso que hacemos de ellas.

Politica de cookies

View e-Privacy Directive Documents